De websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >

Denemarken Vakantieland: Vakantie in Denemarken.
Denemarken

Vakantieland.NL

Rondreizen op Denemarken Vakantieland Denemarken Vakantieland: Meer dan 300 paginas Denemarken vakantie informatie zoals vakantiewoningen
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Information on advertising Danish holiday homes on Denemarken Vakantieland

Information Dšnmark Ferienwohunung anbieten

Plaats informatie
Achtergrondinformatie
Autoverhuur
Camping
Hotels
Pensions
Recepten
Reisverhalen
Reisverzekering
Reisgidsen
Rondreizen
Vakantiewoningen
Veerboten
Vliegreizen
Web-Winkel
Links
Forum RSS-feed
Nieuws RSS-feed

Home > Rondreizen

Groep of Individueel
In de categorie rondreizen zijn twee categorieŽn te onderscheiden. Bij een reis die aangeduid wordt als een 'groepsreis' ga je onder begeleiding van een gids/reisbegeleider op stap. 
Boek je een reis die in de 'individuele' categorie valt dan zul je alleen - of met je eigen medeboekers - een vooraf bepaalde route afleggen. Meestal kun je groepsreizen alleen op bepaalde data boeken en kun je bij het reserveren van een individuele reis kiezen uit veel meer verschillende vertrekdata.

Kant-en-klaar of doe-het-zelf ?
Uiteraard kun je ook zelf je rondreis samenstellen. De ingrediŽnten hiervoor kun je op Denemarken Vakantieland naar keuze mengen. Vliegtickets, hotels, pensions, campings, huurauto enz. Te bezoeken locaties zoekt u bij elkaar in de uitgebreide "Informatie per plaats". Uiteraard is dit veel werk en moet je maar afwachten of het geheel zal verlopen zoals je dat verwacht had. Zeker als u het land, de cultuur en de (staat van de) wegen niet kent is dit niet aan te bevelen.

Ook bestaan er kant-en-klare groepsreizen en 'individuele rondreizen' naar Denemarken. 

SRC-Cultuurvakanties organiseert jaarlijks zoín 175 verschillende culturele groepsreizen naar meer dan 50 landen op 6 continenten. Dit uitgebreide reisaanbod is misschien niet uniek, maar de manier waarop SRC vakantie organiseert wel. Al 25 jaar is SRC-Cultuurvakanties specialist in het organiseren van culturele groepsreizen. Op alle verzorgde bus- en vliegreizen wordt een goed georganiseerd, uitgebreid excursieprogramma gecombineerd met de prachtige verhalen van deskundige reisleiders die u wegwijs maken in het land. Reizen met SRC-Cultuurvakanties is een boeiende ontmoeting met andere culturen.

Verzorgde Groepsreizen met uw eigen caravan op camper: ACSI Caravan & Camper Reizen.
Een vakantie met "ACSI Caravan & Camper Reizen" betekent verzorgt reizen met caravan of camper, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis. Zorgeloos op vakantie in voor - of naseizoen. De campings hebben een goed voorzieningenniveau in voor- en naseizoen. U zult zich er zeker thuis voelen!

Tijdens de reis wordt uw groep begeleid door captainsechtparen. Zij kennen de routes op hun duimpje en bezitten veel kennis over het gebied. Ze zijn uw Nederlandstalige gidsen bij excursies en uw steun en toeverlaat bij vragen, opmerkingen of ernstigere zaken.

Als u een vakantie met "ACSI Caravan & Camper Reizen" boekt krijgt u een routeboek met de details van de reis. De routeboeken van ACSI zijn vermaard om hun details en hun compleetheid. U rijdt van camping A naar camping B in uw eigen tempo. Onderweg valt er veel te zien. In de routeboeken staat elke bezienswaardigheid en leuke tips voor onderweg, zodat u niets hoeft te missen.

Er zijn verschillende soorten georganiseerde ACSI Caravan & Camper Reizen:  

Klassieke ACSI Caravan & Camper Reizen
Deze ACSI Caravan & Camper Reizen voeren u langs de mooiste steden en landschappen. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan excursies, die soms worden gecompleteerd door een gezamenlijke lunch of diner. In het routeboek staan gedetailleerde reisgegevens, kleurrijke informatie en vele suggesties, zodat U helemaal niets hoeft te missen. Uiteraard wordt u begeleidt door een captainsechtpaar.

Light ACSI Caravan & Camper Reizen
Zelf uw reisprogramma invullen? Dat kan met de light ACSI Caravan & Camper Reizen. Het enige waar u voor intekent, is de reis met alle overnachtingsplaatsen, een basisprogramma en de begeleiding van een captainsechtpaar. Vervolgens bepaalt u zelf in welke mate u deelneemt aan het excursieprogramma. Liever een dagje wat anders doen? Geen probleem, geen kosten. Ideale 'instaprally's' voor kampeerders die hun vrijheid koesteren.

Sportieve ACSI Caravan & Camper Reizen
Fietsen en wandelen lenen zich bij uitstek voor groepsgewijze beoefening. Daarom zijn er een aantal ACSI Caravan & Camper Reizen opgezet rond deze twee thema's. Voor een groeiende groep sportievelingen een ideale mogelijkheid om met gelijkgezinden op te trekken. Een goede conditie en behoorlijk materiaal (fietsen resp. wandelschoenen) is natuurlijk wel nodig.

Overwinteren
De zuidkust van Spanje en Portugal biedt een uitstekende plek om de gure wintermaanden van Nederland te ontlopen. Tijdens deze ACSI Caravan & Camper Reizen verblijven de deelnemers op slechts ťťn of twee campings. Met uitzondering van de heen- en terugreis die in etappes wordt afgelegd. Eenmaal op de plaats van bestemming kunt u heerlijk genieten van het zachte weer ťn van het gezelschap van uw reisgenoten.

Special ACSI Caravan & Camper Reizen
De special ACSI Caravan & Camper Reizen zijn rei die uitgevoerd worden volgens het concept van de klassieke ACSI Caravan & Camper Reizen. Het enige verschil is dat de reizen overzee plaatsvinden en worden gereden met gehuurde campers. In deze categorie vallen de reizen die u al zo lang had willen maken.

Nieuwsgierig geworden naar deze vorm van georganiseerde groepsreizen met uw eigen caravan of camper? Kijk vooral even bij ACSI, dť specialist op dit gebied:

Ga naar de website van Acsi Rally
   acsireizen.nl

 

 

Graag ontvangen we uw suggesties tot verbetering van deze pagina.
Plaats informatie ] Achtergrondinformatie ] Autoverhuur ] Camping ] Hotels ] Pensions ] Recepten ] Reisverhalen ] Reisverzekering ] Reisgidsen ] [ Rondreizen ] Vakantiewoningen ] Veerboten ] Vliegreizen ] Web-Winkel ] Links ]

U bent bezoeker:
Andere landen uit deze serie: Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland

Denemarken Vakantieland: Hier begint vakantie naar Denemarken zoals camping autohuur hotel hotels vliegtickets vakantiewoningen Wilt u de beste reisverzekering afsluiten, dan wilt u reisverzekeringen natuurlijk vergelijken!

Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2004-2013 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: vrijdag 10 mei 2013.

Op Denemarken Vakantieland vindt u uitgebreide informatie over Denemarken, het kopen of huren van een huis in Denemarken, maar ook links naar campings in Denemarken en vakantiehuisjes in Denemarken. Steun ons en boek uw hotels en vakantiehuisjes in Denemarken bij "Denemarken Vakantieland".