Gesluierde boerendochter

Recepten > Gesluierde boerendochter

Ingrediënten

  • 300 g oud bruinbrood
  • 1 el boter
  • 2 el suiker
  • 2 koppen appelmoes
  • 1/8 l slagroom
  • 1 el vosbessengelei

Bereidingswijze

  1. Verkruimel het brood.  Smelt de boter in de pan.  Voeg het brood en de suiker toe en bak die op een middelhoog vuur al roerend knapperig.  Strooi het brood in een schaal en laat het afkoelen.
  2. Schep vlak voor het serveren een laag broodkruim in een glazen schaal, daarop een laag appelmoes en bovenop een laag krokante broodkruimels.
  3. Klop de slagroom stijf en schep een laag op het brood.  Garneer de room met vosbessengelei.
  4. Je kan de schotel ook met één toefje slagroom versieren en de rest er apart bijgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *