Stokbrood, Deens gevuld

Recepten > Deens gevuld stokbrood

Ingrediënten

  • 50 gram garnalen
  • 1 eetlepel droge sherry
  • ¼ komkommer
  • 2 eetlepels yogonaise
  • ½ eetlepel dille (vers of diepvries)
  • peper, zout
  • 1 klein stokbrood

Bereidingswijze

  1. Meng de garnalen met de sherry en laat dit 1 uur in de koelkast marineren.
  2. Schil de komkommer en snijd er 6 plakken van 1 cm van. Rasp de rest grof.
  3. Meng de geraspte komkommer met de halvanaise, de dille, de garnalen, peper en zout. Snijd van het stokbrood 6 stukken van ca. 4 cm en hol het brood uit.
  4. ruk in ieder stuk brood een plak komkommer als bodem en vul de stukken brood met het garnalenmengsel.
  5. Verdeel de gevulde stukken stokbrood over 2 borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *