Legoland

Thema’s > LEGOLAND®

LEGOLAND® is het populaire park in Billund in Midden-Jutland. Er is een themagebied, Imagination Zone, met o.a. interactieve fonteinen en het Imagination Theater, waarin de (show) ’Lego Life on Mars’ kan worden meebeleefd, een spektakel vol bijzondere geluids- en lichteffecten. Voor de jongste bezoekers is er het kleurrijke Duplo Land, waar de dieren praten. 

Wie toegangsbiljetten nodig heeft voor het populaire Deense attractiepark LEGOLAND® in Billund op Jutland kan deze ook kopen op alle postkantoren in Denemarken. Het desbetreffende loket is herkenbaar aan het logo met de naam Billetnet, de organisatie die in Denemarken ook kaarten voor andere attracties en speciale voorstellingen verkoopt. Door biljetten aan te schaffen op een postkantoor kunnen vooral op hoogtijdagen wachttijden voor de loketten van LEGOLAND® worden vermeden.

In Legoland vindt u de volgende attracties: Action Adventure
(show); Adventure Path (klimtoestellen); Caterpillar (kinderattractie); Dive to Atlantis (darkride); Duplo Express
(kinderattractie); Duplo Planes (kinderattractie); Eagle’s Nest
(klimtoestellen); Falck Fire Brigade (kinderattractie); Jungle Racers (rondvaart); Jungle Rally (kinderattractie); Lego Safari (rondrit); Legocopter (kinderattractie); Legondol (reuzenrad); LEGO® Canoe (boomstam attractie); Lego® racers 4D 3d (show; Mine Train; Miniland; Monorail (monorail); Pirate Boats (rondvaart); Pirate Carousel (spin ‘n puke); Pirate Lagoon (Spel); Power Builder; Statoil Traffic School (rondrit) ; The Dragon (gemotoriseerde achtbaan); The Lighthouse (kinderattractie); Timber Ride (kinderachtbaan); Viking River Splash (wildwaterbaan); Western ride (draaimolen); X-treme Racers (stalen achtbaan)

De attractie Pirate Lagoon geeft LEGOLAND® spelbeleving op het water. Sla je slag tijdens de Pirate Splash Battle; een spel waarbij je wordt uitgedaagd om zeeslagen te overwinnen, met piratenschepen die voorbij varen als tegenstander. Of wentel je in het waterspel Pirate Water Falls. In de Pirate Skipper School wordt je kapitein op je eigen radiografisch bestuurbare piratenschip. Kortom: een zee aan spannende activiteiten en interactieve uitdagingen voor iedere leeftijd!

Zie ook ons artikel over Lego

LEGOLAND® is een handelsmerk van de LEGO-Group.
 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *