’Ouwe Jongens Smørrebrød’ vanaf zaterdag 20 oktober wekelijks op TV

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd
Ouwe Jongens Smorrebrod

Ouwe Jongens Smorrebrod

’Ouwe Jongens Smørrebrød’, een reality reisprogramma waarin drie bekende Nederlanders Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor door Denemarken toeren.

De drie bekende Nederlanders doorkruisen het land van zuid naar noord. Van Seeland tot Jutland. Hun reis begint met het proeven van het typisch Deense smørrebrød. Maar wat de reis nog meer brengt, is één grote verrassing voor de heren. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap. Zo leren zij Denemarken op een andere manier kennen: geen Kopenhagen met haar bekende highlights, maar een trip door alle minder bekende, maar minstens zo aantrekkelijke regio’s van het land.

Vanaf zaterdag 20 oktober om 22:30 kun je 8 weken genieten van ‘Ouwe Jongens Smørrebrød’ bij TV zender ONS (ZIGGO 50 en KPN 89 en Caiway 50). Herhalingen worden uitgezonden vanaf zondag 21 oktober om 12.30 en 15.30 uur en donderdag 25 oktober om 17:00 uur.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN: Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *