Over ons

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Home > Over ons

Deze website www.Denemarkenvakantieland.nl werd in 2004 gelanceerd met als doel alle informatie over Denemarken op een overzichtelijke en snel toegankelijke manier te ordenen.

Formeel is DenemarkenVakantieland onderdeel van Verasec, maar je kunt DenemarkenVakantieland ook zien als een bonte verzameling van enthousiastelingen die gek zijn op Denemarken en die ervoor zorgen dat vele geïnteresseerde reizigers de informatie kunnen vinden die ze, in hun voorbereiding op hun vakantie of emigratie, zoeken.

DenemarkenVakantieland is bedoeld als bron van informatie voor iedereen die in Denemarken geïnteresseerd is. Ideeën, beschrijvingen en interessante links zijn altijd welkom!

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u het werk van DenemarkenVakantieland.nl steunen? Overweeg dan eens een kleine bijdrage om de onkosten te dekken. Doneer 5 Euro10 Euro of 15 Euro. Alvast bedankt voor uw hulp en reacties

Het “Denemarken Vakantieland” team.

 

DIT KAN U OOK INTERESSEREN: Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *